Lynrask torskegryte med paprika og kikerter

Hei og hopp! Litt småtrøtt fra Bergen, men superklar for å kjøre bootcamp – regnværet til tross. Flere ønsket seg oppskrift på gårsdagens middag fra Insta story. En lynrask torskegryte med paprika, tomat og kikerter. Proteinrik, mager og full av gode fibere!

Til 2 personer trenger du:

Ingredienser

  • 400 gram fillet av torsk
  • 1 boks hakket tomat med hvitløk og oregano
  • 3 paprika (rød, gul og orange)
  • 1 boks kikerter
  • 1 ts gurkemeie
  • 1 ts chillipulver
  • Salt og pepper

Veibeskrivelse

  1. Hakk opp paprika og stek et par minutter i litt olje
  2. Tilsett hakket tomat, kikerter og krydder – kok opp
  3. Del fisken i fire biter og legg opp i sausen
  4. La fiske trekke på middels varme i 4 minutter. Snu den og trekk i nye 4 minutter

Middag på under 15 minutter!

Annonse

Vi spise gryten akkurat som den er med litt aioli til, men både grovt brød og fullkornsris er gode alternativer om man ønsker litt mer karbohydrater på tallerkenen.

Jeg titter innom igjen etter Bootcampen i kveld!

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*