KJØTTBOLLER I RASK TOMATSAUS

Kjøttboller er kanskje noe av det beste jeg vet. Og så mye godt man kan bruke en og samme kjøttbolle til!

Kjøttboller i brun saus med potetmos, kjøttboller i matboksen, kjøttboller som pålegg, kjøttboller på grillspyd og kjøttboller i tomatsaus❤

Når jeg først lager dem så lager jeg ekstra til frysa for å si det sånn!

Denne gangen ble det i tomatsaus. Servert med en blanding av fullkornspasta og squash spagetti. Tips til deg som synes at bare squash spagetti blir litt vel sunt.

Hjemmelagde kjøttboller i tomatsaus

Til 500 gram karbonadedeig eller kyllingkjøttdeig bruker du:

Ingredienser

  • 1 fedd hvitløk
  • 1 neve hakke basilikum
  • 1 egg
  • Salt og pepper

Bland alt sammen og kna til en fast deig.

Annonse

Stekes i olje eller smør.

Tomatsaus til 3 personer:

Ingredienser

  • 1 boks hakkede tomater med ønsket krydder 
  • 1/2 boks tomatpuré 
  • 2 ss ketchupKok opp og blend

Jeg fordelte kjøttbollene i sausen og strødde over litt revet ost før servering! MOMS!

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*