Ny favoritt til middag, lunsj og turmat

Man skulle kanskje tro at Vilde var en enkel jente i matveien og spiste alt av sunne saker, men jeg mistenker at hun har utviklet en naturlig skepsis etter å ha vært min prøvekanin i åtte år 😉

Så hun er som unger flest og blir strålende fornøyd hvis det står pizza, spagetti eller taco på menyen. Så jeg blir alltid litt ekstra entusiastisk når jeg finner barnevennlige nyheter i butikken som er sunne og enkle!

Den siste nyheten jeg har falt over i frysedisken er Matlyst fiskekaker fra Findus med over 90% fisk og grønnsaker – ekte grønnsaker.

Du finner dem i smakene Blomkål og Pastinakmos, Brokkoli og Ertemos og Gulrot og Søtpotetmos.

De tilberedes enkelt i ovnen og er ferdig fra fryst tilstand på 20 små minutter.

Annonse

Fryst er like bra som fersk!

Når vi har fiskekaker pleier jeg alltid å lage opp noen ekstra slik at de kan brukes til matpakker eller mellommåltid dagen etter. Og en av favorittene på tur en pitabrød med litt dressing, salat og fiskekaker.

Enn så lenge har vi bare prøvd fiskekakene med brokkoli og ertemos, men jeg gleder med virkelig til å prøve de andre!

Stort Smil

Desiree

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.