Bildene som sier ALT!

Jeg har ennå ikke landet etter helgens trenings weekend på Vestlia! For en opplevelse! Jeg vet ikke engang hvor jeg skal starte! Men det mest naturlige blir å starte med disse fantastiske damene som ville dele dette lille avbrekket fra hverdagen med oss. Takk!

For akkurat det var det Camilla (aka treningsfrue.no) og jeg ville oppnå med denne helgen. Vi ville lage en #FeelGoodWeekend med trening, god mat, opplevelser, mestring og inspirasjon.

Vestlia ga helt klart perfekte rammer til denne helgen! Jeg har aldri vært der før, men makan til hotell, mat, service og beliggenhet.

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har vært noen god blogger denne helgen 😉 Både kamera, mobiltelefon, snap og instagram har fått seg en pause. Men noen blinkskudd fra helgen har jeg heldigvis fått! Og bildene sier egentlig alt om stemningen!

Smiles all the way!

Annonse

Dette skal helt klart gjentas!

Stort Smil

Desiree

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.