Zucchini nudler.

28. juli 2014 | Uncategorized

Da har jeg testet ut zucchini nudler, eller spagetti om du vil.

Servert med kjøttsaus og parmesandryss.

Var det godt?
– ja.

Var det enkelt å lage?
– jaaaa. Jeg brukte et juliene jern. Ville ikke lagd det til en hel familie, men en eller to absolutt.

Kommer jeg til å lage det igjen?
– det var ikke så godt at jeg må lage det igjen i morgen. Det kommer heller ikke til å erstatte pasta her i huset, men jeg fantaserer allerede om å bruke det i en wok.

Fremgangsmåte:

Jeg brukte en stor squash til to porsjoner.
Strimlet enkelt å greit opp hele grønnsaken med er juliene jern.

Jeg strødde over godt med havsalt og lot det stå i kjøleskapet mens jeg lagde kjøttsaus og kokte opp vann.

Da vannet var fosskokende klemte jeg så mye væske som mulig ut av nudlene og helte dem over gryten.
Der fikk de 30 sekunder før jeg helte vannet av.

Glutenfritt, nesten ingen kalorier, null fett, lavkarbo, vomfyll.

– Desiree


28. juli 2014 | Uncategorized

Kommentarer (5)

  1. Lars-Erik: ikke annet enn det som står i planen 🙂 karbonadedeig, hakkede tomater, løk, gullrot, litt paprika, hvitløk og krydder gjør mye 🙂

  2. Fant det etter at jeg la ut spørsmålet, hehe 🙂 Har sendt deg et spr på PM på face også, gidder du å svare på de også 🙂

  3. Jeg strimler også squash med julienne jern, men jeg tar litt olje på de, og steker de sammen med litt hvitløk og chillie,, Det er min erstatning for pasta mens gubben vil ha spaghetti og kjøttdeig saus,,

Comments are closed.