Vegansk Sjokoladepudding med kiwi.

Å kjøpe sunn mat i Norge er ikke billig.
Hvis noen vil motbevise meg, så vær så snill! Jeg vil gjerne ta feil!

For å holde matutgiftene på et fornuftig nivå handler jeg mye på tilbud, og fyller flittig opp frysa når jeg ramler over ting til en god pris.

I dag hadde ICA ti kroners tilbud på kurver med kiwi. Så da spiser vi kiwi og fyller opp med C-vitaminer de neste par dagene.

Sjokolade og kiwi er en perfekt kombo hvis du spørr meg. Søt og surt <3

Denne er laget av

Annonse

2 dl kokosmelk
10 dråper stevia med sjokoladesmak
1 ts kakao
2 ss chiafrø

2 kiwi i biter.

Alt blandes og inn i kjøleskapet i 15 min.

Mmmmmmm <3


6 kommentarer

 1. Desiree

  Marie Cederby: Så koselig å høre 🙂 motiverer meg til å forsette 🙂

 2. Lise-Lotte

  Vel, man har absolutt mulighet til å spise sunt til en billig penge! Dette er noe jeg har holdt kurs i, så går heldigvis ann å motbevise 🙂 Når det er sagt så er jo heller ikke sunn mat ensbetydene med økologisk, biodynamisk eller «spesial»-mat fra helsekostbutikker….. Ernæringsfysiologen i meg måtte bare kommentere dette…..Det som er dumt, synes jeg, er at det også er så veldig billig å velge usunt! Men, det handler om valg og kunnskap!Derfor en veldig fin blogg du har Desiree, med mange nyttige tips og ideer!

 3. Desiree

  Lise-Lotte: Definisjonen av billig er nok litt forskjellig også 🙂 Er nok enig med deg, og ser at «tankegangen» min er at det er billigere å velge usunne produkter.Vi er en familie på to, og jeg vet at hvis jeg ikke hadde hvert så bevisst mine handlevaner som jeg er så hadde vi fort brukt 1000kr mer i uken! Jeg vet også at hvis jeg ikke hadde hvert så bevisst på hva vi faktisk spiser så hadde vi spart noen hundre kroner i uka.Og for mange mennesker er det mange penger 🙂

 4. Trude Leirfall

  Hei. Bruker du lett kokosmelk, eller vanlig?.Vet du om noen merker er bedre enn andre?.Tusen Takk for masse god innspirasjon til trening og god mat!!!!!!! 😀 .

 5. Desiree

  Trude Leirfall: litt om hverandre 🙂 merker ikke forskjell 🙂

 6. Har du noe man kan bruke istede for stevia dråper?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*