Ukeplan.

Det finnes uante måter å sette opp en treningsplan på! Hvis ikke du liker å trene er det kanskje lurt å sette opp tre intensive økter i løpet av en uke. Mens hvis du, som meg, liker å trene og gjerne vil trene hver dag, kan det være lurt og senke intensiteten noe og dele opp kroppen slik at du kan trene mer.
Resultatet kan avhengig av kosthold, motivasjon og innsats bli ganske likt.

Denne uken hadde jeg lyst til å sette opp en treningsplan. Jeg er i en opptreningsfase, så selv om dette kan se litt voldsomt ut….det er ikke det.

Trening er noe jeg synes er gøy, det gir meg positiv energi og glede. Trening hver dag er ikke ensbetydene med maks puls, tunge vekter og hardt kjør!

Dette er bare en grov skisse. Akkurat nå må jeg kjenne på kroppen og overskuddet fra dag til dag, øktenes omfang styres av dette.

I dag var jeg tilbake på spinningsykkelen. Knall! Savnet å ha timer! Etter timen spant jeg videre inn i styrkerommet. Vanligvis kjører jeg mye superset og sirkeltrening når jeg trener styrke. Ikke i dag. Jobbet med lett belastning, fokus på teknikk og brukte pausene til dynamisk streching.

Annonse

Ferdig trent, spist og dusja før kl.8. Deilig!

Ønsker dere alle en fantastisk uke!

Peace;)


LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.