Trippel sjokolademuffins, uten sukker.

4. november 2014 | Godis og kaker

Helt sant!

 


Oppskrift:



2 egg



1 toppet ss kesam



30 g  sukrin gold



20g  mandelmel



20g  kakao



1 toppet ss kakao



1 ss honning eller agavesirrup



en klype sal


Sukkerfri sjokolade, jeg brukte hvitsjokolade, melkesjokolade og 90% mørk sjokolade.





Skill eggene i to separate boller, pisk plommene sammen med kesam, sukrin gold og sirup.


Tilsett deretter mandelmel , kakao, og en klype salt ? pisk sammen til en seig røre.


Stivpisk eggehvitene til de er helt stive og vend inn i sjokoladerøra med en skje/slikkepott. Hakk opp ca 200 gram sjokolade og ha i røra.


Fyll opp i muffinsformer og stek på 175 grader i ca 12 min.


Nyt <3


4. november 2014 | Godis og kaker

Kommentarer (9)

  1. Hei, Disse skal jeg prøve i helgen. Men vet du om de som er allergisk mot mandler ikke tåler mandel mel? Hva kan jeg eventuelt bytte det ut med? Rismel?

  2. Therese: du kan bytte ut i hva slags mel du vil 🙂 tåler du ikke mandler så tåler du ikke mandler.

  3. Til fitpå30, kvelds på lørdag, hvor mange av disse skal man spise da? Hvor store er de da?

  4. Lisa (likrikola): Normalporsjon 😉 Hvis man spiser dobbelt så mye av noe sunt, så blir det det samme som å spise vanlig porsjon av noe usunt. Da er det jo litt «bortkasta». 1-2 🙂

Comments are closed.