Tren hele kroppen på lekeplassen!

Sist uke delte jeg en liten snutt på Facebooksiden min hvor jeg trente med en huske på lekeplassen. Det tok helt av – så det var tydelig at dere ville ha mer av den slagsen. Det er jo egentlig helt genialt. De fleste har en lekeplass eller barnehage i nærheten, og om tidsklemma skulle klype litt ekstra så kan jo ungene leke mens mor trener 😉

I videoen under finner du    øvelser. Utfør øvelsene som en sirkeltrening – 10-15 repetisjoner av hver øvelse 2- 4 runder!

Annonse

Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.