Torsk med hjemmelaget persillepesto.

Ok, så her kommer en nydelig sommer-rett, men hovedrolleinnehaveren i dette blogginnlegget er persillepesto.

Pesto er på tradisjonelt vis laget av basilikum, hvitløk, olivenolje og pinjekjærner.
Til dagens middag var planen torsk. Derfor syntes jeg det kunne være spennende å fornorske det hele litt.

Til to torskefiletter brukte jeg en bunt fersk persille, en god neve pinjekjærner, to fed hvitløk, 2 ss olivenolje og litt salt.

Alt ble kjørt igjennom den trofaste stavmikseren.

Annonse

Inn i ovnen på 180 grader i 20 minutter.
Perfekt sommermat- i april.

Her servert på søtpoterpure med brokoli på kanten.

– Desiree


6 kommentarer

  1. prinsessen

    NAAAM så deilig! takk for tips til detteHa en heeerlig dag fine deg, nyt den <3

  2. prinsessen: Velbekomme 🙂

  3. Hvordan lager du søtpotetpure?

  4. sonja: jeg bare koker den i biter og moser 🙂

  5. Er det ikke nødvendig med parmesan i pestoen?

  6. Katrina: jeg brukte ikke det i denne oppskriften 🙂 kan kanskje ikke kalles pesto da?!? 😀

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*