TexMex kyllingsuppe

2. november 2015 | Middag

Jeg skal si det stormet her inne i går. Det er ikke noe jeg opplever alt for ofte kan man si, og jeg er heller ikke helt sikker på om jeg foventet det denne gangen.

Det har kommet så mange kommentarer, både positive og negative, at jeg har sendt alle kommentarer til godkjenning før de kommer på bloggen.

De fleste var rett og slett så lange at jeg må ha litt tid på meg for å få tid til å lese igjennom og svare ordentlig.

Jeg ser at de fleste negative kommentarene går rundt dette med diabetes type 2. Jeg ber dere legge merke til at det står i innlegget at også denne versjonen kan være genetisk. Det er ikke mening å henge ut alle med denne sykdommen!

MEN det er ikke til å stikke under en stol at dårlig kosthold og lite aktivitet øker risikoen, og at mange med varianter av denne sykdommen får det pga dette. Det blir litt som å angripe meg for å skrive at røyking øker riskioen for lungekreft…. 

 

Tilbake til de tingene denne bloggen egentlig handler om! Mat, trening og positive saker!

 

Det har blitt mye søtsaker på bloggen i det siste, så nå tenkte jeg å sparke igang uka med en middagsoppskrift.

Deilig, spicy kyllingsuppe!



 



Til 3-4 personer trenger du:

 

1/2 grillkylling

1 rød paprika

1 grønn paprika

1 gul løk

2 fed hvitløk

1 boks hakket tomat

5 dl kyllingbuljong

1 boks sorte bønner

1 boks mais

1 ts chillipulver

Til servering:

Frisk koriander

Avokado 

 

Slik gjør du:

 

Hakk opp løk, hvitløk og paprika. Stekes gyldent i litt olje.

Tilsett tomat, buljong og krydder, la det simre i 10 minutter.

Riv opp kylling.

tilsett denne sammen med bønner og mais. La det hele stå å putre under lokk i 15-20 minutter.

 

Serveres med litt avokado, tortillachips, evt en rømme klatt og litt lime <3

 

Ønsker dere alle en gos start på uka.

 

Stort Smil

 

Desiree

 


2. november 2015 | Middag

Kommentarer (5)

  1. Denne så god ut! Lurer på forskjellen på kyllingfilet og grilla kylling (uten skinnet)når det kommer til fett og kalorier? Er det sprøyta inn fett eller noe annet i den grilla? Den virker så mye mer feit

Comments are closed.