SUNNE OG SØTE DESSERTER | 100 -150- 200 kalorier

reklame for SPIS MAGEN FLAT

Jeg og Herman har landet i Haugesund, hvor vi skal være ganske nøyaktig et døgn før vi reiser hjem igjen. Jeg skal holde foredrag, og med en mamma som bare er i 50% permisjon ser det ut som at Herman kan bli en ganske så bereist fyr 😉 Enn så lenge elsker han det!

Siden jeg ikke er hjemme på kjøkkenet mitt tenkte jeg å dele et lite utdrag fra SPIS MAGEN FLAT boka. Nemlig tre søte og sunne mellommåltider som også kan nytes som en liten hverdags dessert. Som alle andre oppskrifter i boka kommer også disse med kalori beregning.

Annonse

 Du finner det boka HER

Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

2 kommentarer

  1. Lurer på om du har prøvd airfryer? Og om det er «sunt», hjis du har prøvd kunne du skrevet et innlegg om den?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.