Sukkerfri og fiberrike pistasjmuffins.

Jeg tørr nesten ikke å si det, men her er dagens frokost. Inntatt på beste søndagvis, i sengen med tegnefilm på og lillemor i armkroken.

Disse er sukkerfri og fulle av fiber, men ikke lavkarbo. Ønsker du en lavkarbovariant gjør du det enkelt ved å bruke kokosmel i stede for fibramel.

 

Du trenger:

 

2 store egg
1,5 dl sukrin
3 dl lettrømme
3 dl fibramel
2 ts bakepulver
100 g pistasjnøtter (usaltede, uten skall)

Slik gjør du:

 

Pisk egg og sukrin sammen i en bakebolle.

Visp inn rømmen. Visp deretter inn bakepulver og melet.

Mal pistasjnøttene og rør i til slutt.

Annonse

Som du ser var jeg litt ivrig med å få fylt muffinsformene. Fyll dem rett under halv.

Stekes midt i oven på 170 grader i 15-20 minutter.

Ser for meg at en frosting av lett kremost og sukrin melis hadde gjort seg her, med litt hakkede nøtter på toppen! Moms!

Nå er det ut døren for å møte spreke folk til bootcamp i søndagssola.

Titter innom senere for å dele noen nye øvelser.

God søndag.

 

– Desiree

 


#familiemat


#sukkerfri


#fibermat


#lesscarbs


#sunn


#oppskrift


#søtmoms


#kosemat


#bramat

 


4 kommentarer

  1. Cecilia Catharina

    De så jo bare helt fantastisk gode ut! 😀

  2. Cecilia Catharina: Takk, veldig fornøyd med resultatet, også ble de faktisk litt lysegrønne inni 🙂

  3. Kamilla Haaland

    Åh, disse så rågode ut!!

  4. Kamilla Haaland: takk 🙂 anbefales 🙂

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*