Søndagskylling med bacon og timian.

17. august 2014 | Middag

Det ble så klart en del mat med hjem fra økofestivalen i går, blant annet disse nydelige villtomatene.
Det ble utgangspunktet for dagens middag.

Kylling med bacon og timian. Servert med enkel tomatsalat og hjemmebakt brød med hvitløkssmør.

Du trenger et kyllingbryst per person, og nå skal jeg avsløre hvordan du lager saftige kyllingbryst!

Legg en god kvast friske urter på hvert bryst. Best til kylling er timian eller rosmarin. Surr bacon rundt.

Deretter bruner du kyllingen på hver side før du setter dem i ovnen. 180 grader i 15 minutter.
De blir så saftige at du nesten ikke trenger kniv!

Tomatsalaten ble en enkel affære da jeg ville at tomatene skulle få all oppmerksomheten.
Kuttet opp i biter, litt olje og salt på toppen.

Middag på 20 minutter.

– Desiree


17. august 2014 | Middag

Kommentarer (2)

  1. Hei. Har du en oppskrift på hjemmebakt brød med hvitløkssmør eller skal vi ikke spise det?

  2. Line Johannesen: det står en skive godt brød. Då bare velg noe grovt pg bruk fornuftig mengde smør 🙂

Comments are closed.