Solsiden opp.

25. mars 2014 | Uncategorized

Siden alle andre bloggere i dag skriver om vafler ( du vet- den store vaffeldagen), drister jeg meg til å skrive om egg. Nærmere bestemt prosjerte egg.

Jeg har aldri tørt å bevege meg utpå varianten tidligere.
Et godt eksempel på hvordan vi bare aksepterer sannheter uten å prøve engang. Og i hele mitt liv har det hvert en sannhet for meg at prosjerte egg, det er for avansert for meg!

Vel, det er da altså så avansert at Vilde 5 år klarer det.

Du trenger:

Ferske egg
Foss kokende vann
Sleiv med hull i

Slik gjør du:

Ta kjelen med det fosskokende vannet av platen.
Knekk egget og legg det forsiktig i sleiven.
Senk egget ned i vannet og vipp det fort ut av sleiva.

Tada…

Lar du egget ligge i vannbadet i 4 min er plommen helt flytende. 6 min så har du smilende.

Her med et lite dryss salt, pepper og cummin <3

– Desiree


25. mars 2014 | Uncategorized