Skinny Lemoncake.

Med valmuefrø.

Er det noe jeg alltid må ha når jeg er ute å reiser så er det Starbucks sin Skinny Lemon muffin! I love it! Den friske, søte, syrlige smaken. Moms!

Jeg har lenge planlagt å lage min egen variant.
Dette er forsøk to.

Gårsdagens forsøk ble rett og slett uspiselig!

Jeg prøvde da å lage en semisunn versjon uten sukker, men med smør.
Dagens versjon er uten sukker og smør og smakte tilslutt akkurat som jeg ville ha den!

Du trenger:

2 hele egg
2 eggehviter
40 g sukrin gold
2 ss lett rømme
70 g fibramel
(de som ønsker lavkarboalternativet så tenker jeg at kokosmel er det beste)
Skallet fra 1/2 økologisk sitron.
Saften fra hele sitronen.

Slik gjør du:

Annonse

Lag eggedosis av de hele eggene og sukrinen.
Tilsett 2/3 av sitronsaften og skallet.
Rør inn melet.
Eggehvitene piskes stive og vend de inn i røra.

Jeg helte røra i en brødform, inn i ovnen på 170 grader i 25 minutter.

Glasur lagde jeg av sukrinmelis og resten av sitronsaften.
En klassiker.

Håper det frister.

– Desiree


LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*