Sjokolademuffins med et hint av lakris, uten sukker og gluten.

Tusen takk for den flotte responsen på FITfebruar utfordringen! Jeg håper vi blir mange som hiver seg på!

Jeg vet at mange detter litt av lasset når det gjeller livsstilsendring og nyttårsforsetter i løpet av januar og februar. Tenk så deilig det vil være å stå der 1. mars og tenke, jeg gjorde det! Jeg gjorde noe bra for meg selv hver eneste dag!

Du kan lese om FITfebruar



HER



Når vi først er inne på noe som er bra så lovet jeg å dele oppskriften på denne med dere.

Annonse


Sjokolademuffins med et hint av lakris.


Du trenger:



2 egg



1 toppet ss kesam



40 g  sukrin gold



20g  mandelmel



20g  kakao



1 toppet ss kakao



en klype sal



Topping


Sukkerfri mørk sjokolade


Lakrisrotpulver


Alternativt kan du bruke mørk sjokolade med smak, men denne inneholder sukker.





Slik gjør du:


Skill eggene i to separate boller, pisk plommene sammen med kesam og sukrin gold.


Tilsett deretter mandelmel , kakao, og en klype salt ? pisk sammen til en seig røre.


Stivpisk eggehvitene til de er helt stive og vend inn i sjokoladerøra med en skje/slikkepott. Hakk opp ca 200 gram sjokolade og ha i røra.


Fyll opp i muffinsformer og stek på 175 grader i ca 12 min.


Smelt sjokoladen i et vannbad og bland i lakrispulver. Jeg brukte nesten en te skje til en plate sjokolade.


Avkjøl muffinsene før du heller på toppingen.





Liker du kombinasjonen sjokolade og lakris?


– Desiree


 

 

 


LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*