REISEFEBER- Dagstur til London!

Ja, du leste riktig. Dagstur til London, heeelt alene!

Jeg er vel ikke den eneste som begynner å bli litt lei denne vinteren? Og nå går det bare ikke mere! Jeg har kost meg med aketurer i strålende vintervær, pølser på bål. kakao med krem, jul og lune kvelder innendørs, nå vil jeg ha vår! Men den lar visst vente på seg. Hva gjør man da? Jo, man gleder seg over at dagene faktisk har blitt lengre, at gradestokken kryper riktig vei også bestiller man seg ferie.

For min del går årets første tur til Italia i mai. Mai er bare så fryktelig lenge til. Så da jeg klarte å få en dag fri i påskeuken måtte jeg bare finne på noe. Noe positivt, noe å glede seg til, noe sprøtt!

Flyet går fra Rygge kl.07:00 i morgen tidlig, og lander på Stansted kl. 08:00. Jeg regner derfor med å ha 7 deilige tilmer i London før jeg vender nesa hjem igjen. Er tilbake på norsk jord kl.22:00. Med dagens billettpriser blir ikke dette stort dyrere enn den turen til Stømstad, som jeg er sikker på at mange av dere skal ha i løpet av påsken.

Noe å overraske kjæresten med kanskje? Bursdaggave til en god vennine eller tur med vennene?

Annonse

Jeg har hvert i London tidligere og gjort «the tourist thing». Ikke skal jeg på noen ellevill shopping heller. Jeg skal rett og slett bare nyte, og være meg.

Over påske kommer min lille guide til «En dag i London».

Hva tror du? Bare stress eller et deilig avbrekk?


15 kommentarer

 1. ladygaganorwayclub

  så fin blogg du har ta gjerne ein titt innom min blogg og kommenter hva du synest om ukas favorit outfit og eg ønskjer deg ein God påske

 2. Stine Olaug Eiken

  HELDIG

 3. Desiree

  Gleder meg som en liten unge!! Bilder kommer i morgen kveld 😉 Blir spennende!

 4. Desiree

  Takk! Loverå ta en titt 😉 Goood påske 🙂

 5. Merethe Larsen

  HELDIG!

 6. Desiree

  Merethe Larsen: 🙂

 7. cherrylipstick

  God tur! 🙂 siden du har gjort turisttingene i London fra før og ikke skal på noen shoppingtur, blir det nok et deilig avbrekk får vi håpe! 🙂

 8. Merethe

  Oi! Det Hadde jeg aldri tenkt på selv! Gleder meg til å høre hvordan det gikk!

 9. Mariehuberg

  åå, det hørtes spenendne ut! good tur!

 10. kinepusen

  go tur!! kjæmpebra at du gjør sån, fler som har skjønt d!! træng itj å kost så my for en tur!!

 11. Aina Catrine

  Åh, London. Yndlingsbyen min. Må nesten ta meg en tur dit snart igjen!

 12. God tur 🙂 kos deg masse 🙂

 13. Desiree

  anita: Det skal jeg 🙂

 14. Desiree

  kinepusen: Mange små gleder er viktigere enn få store 😉 Synes jeg da 🙂

 15. Desiree

  Merethe: Har lagt en liten plan på forhånd 🙂 Håper det blir bra vær bare! Er plussgrader, men London kan være litt surt….

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.