Rask og sunn Fish & Chips + vinn PT timer!


/skrevet i samarbeid med Findus/

 

Jeg driver fremdeles å eksprimenterer med Lettpanert Torsk fra Findus. Nyheten med 70% fisk og lite mettet fett. Fisken bakes også i ovnen, og er derfor et supert alternativ om du som jeg er glad i Fish and Chips!

Det er ingenting i veien for å lage litt mer tradisjonelt tilbehør som potetbåter og ertemos til fisken, men når jeg først skulle eksprimentere så gikk jeg all the way!

Lettpanert Torsk, spicy søtpotetkubber og en deilig mouse av avokado og erter. For litt ekstra grønnsaker og farger lagde jeg også en enkel råkostsalat. DIGG!

 


Oppskriften er beregnet på 2 personer.


Til søtpotetkubbene trenger du:

1 stor søtpotet

2 ss olje

Chilliflak

Salt


Slik gjør du:

  1. Skrell søtpoteten og del den opp i kubber på størrelse med en terning.
  2. Ha over olje, salt og chilliflat
  3. Stekes sammen med fisken etter anvisning på pakka.

 


Til ertemosen trenger du:

200 gram frosne erter

1 stor avokado

Saften av en lime

Annonse

1 dl frisk korianer

1/2 ts grovt salt

 


Slik gjør du:

  1. Tin ertene ved å helle varmt vann over.
  2. Ha alle ingrediensene i en bolle og mos til en glatt masse med en stavmikser.

 


Til råkost salaten trenger du:

1/4 del rødkål

1 stor gullrot

1/2 rødløk

Litt koriander

 


Slik gjør du:

  1. Snitt kålen i tynne biter
  2. Riv gullroten
  3. Hakk løken og urtene fint
  4. Miks alt i en bolle


Fiks ferdig middag på 20 små minutter!



Les mer om nyheten lettpanert og se flere sunne og inspirerende oppskrifter 
HER.





 

Findus kjører i disse dager en morsom konkurranse hvor du kan vinne PT – timer! Alt du trenger å gjøre for å delta er å dele dine egne sunne tips!  Gå inn på Findus sine konkurranser sider 


HER



, skriv ned ditt beste tips, og vær med i trekningen! Konkurransen avsluttes 27. november. Vinner trekkes uka etter 🙂

 

Stort Smil

Desiree


LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*