Posemat.

Nei, ikke Toro!
Nok engang må jeg slå et slag for den gode gamle stekeposen!! Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen! Saftigere, mørere og mer smakfulle kyllingbryst får du ikke.

Når du i tillegg kan fylle posen opp med alt du ønsker av poteter, grønnsaker og krydderier, slenge det hele inn i ovnen og la middagen lage seg selv på en liten halvtime, da er jeg solgt!

Hos oss falt valget på poteter, gulrøtter, selerirot og hele hvitløksfed. Hvitløk får en deilig, søtlig smak når du baker den ovnen. Også er det veldig bra mot forkjølelse!

Annonse

Det eneste jeg tok meg bryet med å skrelle var seleriroten. Alt annet ble bare skylt og delt opp i passe biter.
Kyllingen la jeg på toppen så den gode stekeskyen kunne trekke inn i grønnsakene.
30 minutter på 180 grader, nederst i ovnen. Ferdig.

Må prøves


7 kommentarer

  1. Namnam!

  2. ANNELI: Veldig nam 🙂

  3. Jeg slår et slag for Fjordland og min finansiering av den bedriften. Jeg tror alle ansatte i Fjordland har hver sin personlige widescreen tv, for jeg har holdt den bedriften på beina en stund nå 🙂

  4. Anonym: Hehe 🙂 jeg skal innrømme at jeg spiser min del fjordland risengrynsgrøt 😉 svir alltid hvis jeg prøver å lage selv!

  5. Gullmarit: 🙂

  6. Karina Fermann

    Hei. Hvilken saus har du på? 🙂

  7. Karina Fermann: tror bare det er vanlig posesaus 🙂

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*