People inspire people!

De som følger bloggen min har kanskje fått med seg at jeg har hatt en mildt sagt hektisk uke. Ikke en dag har gått uten overtid, ekstra timer i sal, kurs, osv, osv. Også i dag sitter jeg på kontoret og legger skumle planer!

Da jeg kom hjem i går skulle jeg få besøk i åtte tiden. Klokka ni lå denne jenta på soffaen og sov! Sorry Mac! Når batteriet er tomt, så er det tomt! 12 timer søvn og det var like tomt! Prøve med litt stimuli da! Kaffe, mat, redbull, te, sukker, mer kaffe, nope! Ingen respons!

Klokken begynte å nærme seg halv fire….

Hver lørdag kjører jeg en Cross Training time her på SATS i Drammen. Stasjontrening med masse baseøvelser og mye moro. Full innsats i 45sekunder, liten pause, neste øvelse. 8 øvelser 3 runder. En super gjeng mennesker dukker opp hver gang! Alt fra spreke gutter på 20, sporty mammaer på 35, kollegaer og folk som ikke har trent så mye før. Timen passer alle, alle gir det de kan og det er så god stemning! Love it!

I løpet av 3 min gikk jeg fra å være halvdø, sliten og umotivert til å tenke yes! Kan de så kan jeg! Det er så gøy og se folk bestemme seg for at dette skal de klare! Ennå mer motiverende er det å se at de nesten gir opp, men pusher på og gjør det!  Timen gikk på et blunk, og med en gang jeg var ferdig med å rydde laget jeg min egen lille stasjonstrening! Hoppetau, spensthopp, sklimatter, kettlebels, vekter alle yndligsøvelsene mine.

Annonse

Jeg passet på å ikke kjøre på for hardt, her var nøkkelordene bygge energi og overskudd! Ikke bryte ned. 30 min vekslet jeg mellom de forskjellige øvelsene. Pulsen økte, musklene fikk jobbe litt og nå er jeg KLAR!

I morge kommer del 2 av Bikinifin. NÅ skal jeg ut å dele litt på energien min:)

HVA INSPIRERER DEG?


2 kommentarer

  1. Nicoline

    Det er utrolig flott å se andre mestre!!!!

  2. Nicoline: En av mine største drivkrafter i allefall!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.