Osteflarn med mat til.

Jeg skal innrømme at jeg er ganske så matlei nå om dagene… Frustrerende å være sulten, men ikke ha lyst på noe. Heldigvis finnes det løsninger.

Når jeg ikke har lyst på mat pleier jeg å lage småretter, tapas, spekemat og andre godsaker som det er godt å sitte å nuppe til.

Utgangspunktet for fredagskosen ble derfor Osteflarn her i huset.

Osteflarn er den perfekte løsningen for de som lever lavkarbo, og savner noe crispy, salt og sprøtt. Jeg lever ikke lavkarbo. Jeg bare eeeelsker ost!

Slik lager du dem.

Annonse

– Sett på grillen i ovnen. 300 grader.
– Fordel ostskiver utover et bakepapir.
Jeg liker å blande to ostetyper. Favoritten er Jarlsbergost med litt parmesan på toppen.
– Strø litt salt eller annet krydder på toppen.
– Sett inn i ovnen, helt øverst.
– Følg med! De skal bli gyldne, men ikke brent.
– Ta ut og avkjøl.

Perfekt med guacomole, salsa og rømme til <3
I dag spiste vi også litt kyllingvinger, spekemat og melon ved sidenav.

Barn i seng og bena opp!

Ønsker dere alle en god helg:)


4 kommentarer

  1. annirenf79

    Det hørtes godt ut!

  2. Desiree

    annirenf79: Og mettenes!!!

  3. Så bra du nevnte det- lagde det for en stund tilbake, men glemte det litt igjen! Ble inspirert 😉

  4. Desiree

    Tonje: Det er jo så godt! Og enkelt! 🙂 God helg 🙂

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*