Nye veier.

De som har fulgt bloggen en stund har fått med seg at det nye året brakte med seg en ganske så stor omveltning i mitt liv.

Datteren min på seks år fikk diagnostisert en autoimun sykdom i begynnelsen av januar. Tiden etter har hvert en evig kabal mellom sykehusopphold, kontroller, det å snekre sammen en ny hverdag for henne med skole og venner og fritid, en ny hverdag for oss.

Alt dette ved sidenav en fulltidsjobb, et hverdagsliv, eget firma og en blogg som krever noen timer jobb hver dag. Alene.

 

Jeg er sta, jeg vil få til alt, men når infulensa og 3 uker med forkjølelse følges opp med en runde omgangssyke skal det ringe noen alarmklokker.Uken vekke fra bloggen har hvert brukt til å bli frisk, jobbing, årsregnskap, planlegging av vårens kurs, jeg har satt igang en ny gruppe online kunder og jeg har tenkt – masse.

Konklusjonen har jeg egentlig hvert klar over siden første dagen på sykehuset. Men det er et skummelt valg å ta.

De siste årene har jeg jobbet hovedsaklig administrativt i treningsbransjen, men nå har jeg bestemt meg for å redusere denne stillingen for å kunne bruke mere tid på dette.

Personlig trening, online PT, kursing, blogging, dere.

Jeg har alt venteliste på online tjenestene mine, men om det er sånn at du ønsker et treningsprogram og kostholdsplan klar om 2-3 uker så ikke nøl med å ta kontakt.

Annonse

ptdesireeandersen@gmail.com

 

Nye oppstartsdatoer for både løpekurs og matkurs blir lagt ut ila uka, og om du bor i Vestfold har jeg altså nå muligheten til å ta på meg flere PT kunder i tiden fremover.

Litt om hva jeg har å tilby kan du leseHER 

Kryss fingrene for meg!

 

– Desiree


8 kommentarer

 1. Desiree

  Tonje: Takk 🙂

 2. Masse lykke til! Dette klarer du kjempebra! 🙂

 3. Tænke du klare de hær superbra æ. Løkke te.

 4. Alt til sin tid! Viktig å kjenne etter hva man ønsker å drive med, og hvilken totalbelastning man takler i ulike perioder. 🙂 ønsker deg masse lykke til, i alle fall! 🙂

 5. Desiree

  Sølvi: <3

 6. Desiree

  Tina: Takk 🙂

 7. Desiree

  Kari: <3

 8. Berit Gulbrandsen

  Lykke til 🙂

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*