Myke sjokoladecookies; søte, sunne og uten helsekostprodukter

Norges ferien nærmer seg slutten, og i går ankom vi ville, vakre Odda! Her skal vi bare være tilstede! Ingen fjell som skal bestiges, ingen turistmål som skal beskues, vi skal bare koble helt av med gode venner!

At vi snart er ferdig med å reise rundt om i Norge betyr også at jeg snart er hjemme på mitt eget kjøkken! Begynner å savne hjemmelaget mat nå altså.

I dag titter jeg innom for å dele oppskrift på disse!

Myke sjokoladecokies, søte, sunne, uten helsekostprodukter og med kun 3 ingredienser!

 Til ca 10 små trenger du:

Annonse

Ingredienser

  • 1 dl lettkokte havregryn
  • 2 modne bananer
  • 50 gram hakket, mørk sjokolade

Veibeskrivelse

  1. Kjør banan og havregryn til en glatt masse med blender eller stavmikser. Rør inn sjokoladen. La røren stå mens ovnen blir varmet opp til 200 grader.
  2. Fordel deigen på et bakepapir med spiseskje. Den er litt flytende.
  3. Stekes i 15 minutter med varmluft.

Følg meg gjerne på Instragram og Snapchat  (fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

11 kommentarer

  1. Nina Fredrikke

    Må det være lettkokte havregryn? Jeg kjøper nesten alltid bare de vanlige.

  2. Desiree

    Nina Fredrikke: Synes det blir best med dem , men funker med vanlige også 🙂

  3. Lisa Rorvik

    Dette så kjempe godt ut 🙂

  4. Therese R

    Du har så mange flotte oppskrifter! Elsket kjeksene du la ut sist som smakte gulerotkake! Det ble en vinner! 😀 Smaker disse banan ? Vet i mange av de andre oppskriftene dine så smaker man ikke bananen, men gjør man det i disse? 🙂

  5. Desiree

    Therese R: Er såpass mye sjokolade i dem at det smaker lite banan 🙂 Jeg kjente ikke smaken, Daniel syntes det smakte litt 🙂

  6. Henriette Celin

    Så enkle og greie disse virker da!de så jo også kjempegode ut 😀

  7. Benedicte

    Ah, di her va supergod! Spesielt når de fikk avkjølt sæ litt. Halverte sjokolademengden, men likevel ble de namnamnam 😀

  8. Hei! Varmer du opp ovnen til 200 grader før du skifter til varmluft eller skrur du på varmluft med en gang? 🙂

  9. Treningsavhengig

    Oi, disse så gode ut! Må prøves 🙂

  10. Kristin

    Kan disse fryses?

  11. Desiree

    Kristin: har ikke forsøkt 🙂

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*