Lowfat kyllingsalat med syrlige epler og crispy bacon.

9. august 2014 | Middag

Bacon blir aldri lowfat, men på en lørdag er det lov. På en annen dag kan man velge og droppe bacon eller erstatte det med spekeskinke.

På tynne, grove brødskiver kan jeg spise dette hver dag!

Du trenger:

1 renset grillkylling, uten skinn.
1 eple. Jeg anbefaler pink lady her.
3 dl gresk yoghurt
Karri, salt og pepper etter smak.

Kutt opp kylling og eple i små terninger.
Miks sammen med yoghurt og krydder.

Proteinrikt, fettfattig og veldig, veldig godt.

– Desiree


#kyllingsalat


#oppskrift


#proteinmat


#pålegg


#lchf


#lavkarbo


9. august 2014 | Middag

Kommentarer (13)

  1. Et lite sprsm….. E de greitt å ha mais og ananas, på hermetikkbåks, i salata? Har brukt de mye fgør, mern så fekk æ hør at mais vart brukt te å «feit opp» dyr……

  2. Er ikke så glad i grillet kylling, samt at det er litt tungvint å få tak i det. Hvis jeg erstatter det med kyllingfileer, hvor mange gr. bør det være?

Comments are closed.