Lowfat kyllingsalat med syrlige epler og crispy bacon.

Bacon blir aldri lowfat, men på en lørdag er det lov. På en annen dag kan man velge og droppe bacon eller erstatte det med spekeskinke.

På tynne, grove brødskiver kan jeg spise dette hver dag!

Du trenger:

1 renset grillkylling, uten skinn.
1 eple. Jeg anbefaler pink lady her.
3 dl gresk yoghurt
Karri, salt og pepper etter smak.

Annonse

Kutt opp kylling og eple i små terninger.
Miks sammen med yoghurt og krydder.

Proteinrikt, fettfattig og veldig, veldig godt.

– Desiree


#kyllingsalat


#oppskrift


#proteinmat


#pålegg


#lchf


#lavkarbo


13 kommentarer

  1. Et lite sprsm….. E de greitt å ha mais og ananas, på hermetikkbåks, i salata? Har brukt de mye fgør, mern så fekk æ hør at mais vart brukt te å «feit opp» dyr……

  2. sonja: alt med måte 🙂 du spiser vel ikke en hel boks mais hver dag? 😉

  3. Kan man bruke noe annet enn eple? Er allergisk mot eple..

  4. Linn: Annen søt, sprø frukt ? Pære og ananas kanskje? 🙂

  5. Hei!lurer bare på hvilen gresk yoghurt du bruker/anbefaler? 🙂

  6. Bente: ingen spesiell 🙂

  7. Desiree

    Jorunn: Takker 🙂

  8. Hvor mange porsjoner er denne oppskriften beregnet til? 🙂

  9. Desiree

    Monica: 4

  10. Britt S.

    Kan jeg velge laktosefri youghurt i stedet?

  11. Desiree

    Britt S.: ja 🙂

  12. Kathrine

    Er ikke så glad i grillet kylling, samt at det er litt tungvint å få tak i det. Hvis jeg erstatter det med kyllingfileer, hvor mange gr. bør det være?

  13. Desiree

    Kathrine: en per pers

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*