Litt før jul og rett etter nyttår.

11. november 2013 | Ernæring

I dag var det skikkelig frost på bakken da jeg kom ut. Luften luktet ikke lengre høst, den luktet vinter. Snaue førti dager til
#jul

. Det er litt for tidlig å begynne og glede seg ennå, men jeg gleder meg til å glede meg!

 

Og mens jeg venter på å glede meg sitter jeg og funderer på hva jeg skal lage av julegodis i år?

Sukker, smør og hvetemel er hjertlig velkommen i
#julebaksten

, men jeg liker å lage litt sunn(ere) alternativer som man kan kose seg med litt før jul, og rett etter nyttår.

Blant mine favoritter er sukkerfri marsipan, lavkarbo kokosmakroner, sukkerfri sjokoladeboller og diverse konfekt.

Selfølgelig har jeg tenkt å dele det jeg lager på bloggen, men da lurte jeg på:

Har du noen spesielle julefavoritter som du har lyst på en litt sunn(ere) variant av?

 

 


11. november 2013 | Ernæring

Kommentarer (3)

  1. Åaå! så herlige bilder! kom i skikkelige vinter/julestemning nå..!! 😉 jeg synes havreflarn er godt til jul, men det burde jo kunne gå an å lage noe sunnere? 🙂 gleder meg til oppskrifter!

Comments are closed.