Lettpanert Torsk med grønn mos – en familiefavoritt



/Skrevet i samarbeid med Findus/

 

Da jeg ble enige om å gjøre denne kampanjen sammen med Findus var planen å ha fokus på hvordan man som travel kvinne kan bruke Findus sin  Lettpanerte Torsk som en kjapt, sunt og billig middagsaltenativ.  Det var også tanken bak denne oppskriften, men når den sto ferdig på bordet slo det meg at dette faktisk var en av Vildes favoritter når hun var mindre. Mosen blir nemlig litt søt på smak, på grunn av ertene, og deilig kremete på grunn av avokadoen. En helt genial måte å lure grønne saker i familien! Og hvilke barn liker ikke panert fisk?! Da er det jo ekstra pluss i boka at denne retten inneholder 70% fisk, lite salt og lite mettet fett.

 


Til 2 personer trenger du:

1 pakke Findus Lettpanert Torsk

1 brokkoli

1 avokado

100 gram frosne erter

Annonse

Litt salt og pepper

 


Slik gjør du:

  1. Tilbered fisken som anvist på pakka
  2. Kok brokkolien mør i litt saltet vann
  3. Ha ertene i mot slutten av koketiden
  4. Hell av alt vannet og mos erter, brokkoli og avokado til mos med en stavmikser
  5. Smak til med salt


Enklere kan det nesten ikke bli!

Flere spennende oppskrifter med Lettpanert Torsk finner du


HER


 


Konkurransen hvor du kan vinne timer med personlig trener går fremdeles inne på Findus sine konkurranse sider

HER


. Alt du trenger å gjør for å vinner er å dele et av dine sunne tips! Morsomt! Konkurransen avsluttes 20. november. Vinner trekkes uka etter.

 

Stort Smil

Desiree


2 kommentarer

  1. Marie Gjernes

    Ååå, den sangen er så nydelig! <3 Fint innlegg 🙂

  2. Marie Gjernes: den går på repete <3

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*