Lchf: Blåbærmuffins.

3. september 2014 | Godis og kaker

Det er høst, og hvis jeg overhode skulle være i tvil, så har jeg en irriterende kløe i hals og nese til å minne meg på det. Minne meg på det og på at man ikke skal ta av seg jakka når man går tur, selv om det er 19 varmegrader ute. Vinden er kald!

Høsten for meg betyr tur, skog, stearinlys, varm te og baking. Gleder meg!

Dagen i dag blir lang.

Etter jobb i Horten bærer det videre til Sande og Lettere Ned kurs. Jeg ser for meg at jeg kan plante stumpen hjemme i soffaen i ni tiden i kveld.

Da er det lov å kose seg litt ekstra!

Dagens ettermiddags snacks ble derfor lavkarbo og glutenfri blåbærmuffins, og en chai latte til halsen min.


 



Du trenger:



(til ca 12 muffins)


100gram mandelmel


4ss kokosmel


1 1/2 dl sukrin


2 toppede ts bakepulver


 


200gr cottage cheese


4mellomstore egg


2ssfløte


en knivsodd vaniljefrø


Blåbær


 



Slik gjør du:




1. Miks cottage cheese, egg, fløte og vaniljefrø med stavmikser til det blir en klumpfri røre.
2. Bland det tørre i en bolle (ikke blåbærene).


3. Rør inn det våte i det tørre. Bland godt til det blir en smidig røre. 


4. Rør inn bærene.


5. Ha røren i muffinsformer. Ikke fyll dem helt opp.


6. Stek på 175 grader i 12-18 minutter.





Ikke alt for komplisert.


Helt innafor på en lillelørdag.


Ha en flott kveld.


– Desiree

 



#lchf


#lavkarbo


#sukkerfri


#glutenfri


#muffins


#familiemat


#fitpå30

 


 

 


 

 


3. september 2014 | Godis og kaker

Kommentarer (6)

  1. Det så godt ut! Har du oppskrift på chai latte? Hadde vært godt for halsen min også som er syk idag 🙁

  2. Kristine: det er faktisk bare chai te, trekt i en dl varmt vann, litt søtning og varm lettmelk 🙂

Comments are closed.