Lavkarbo «potetsalat»

Da var det på tide med litt mer sunn sommermat, og denne «potetsalaten» passer ikke bare til alt av kjøtt, fisk og fugel, det tilfører ekstra grønnsaker og proteiner til kosten – OG tar kortere tid å lage enn en tradisjonell potetsalat!

Lavkarbo "potetsalat"
Oppskriften her hentet fra min online BOOTCAMP

Før du får oppskriften må jeg poengtere at om du lever etter lavkarbo – høyfett prinsippene (LcHf) så må du gi denne retten mer fett på bena. Min versjon inneholder både lite karbohydrater og lite fett.

Til 3 – 4 personer trenger du

Ingredienser

  • 1 blomkålhode
  • 1 squash
  • 1 bunt rediker
  • 200 gram frosne erter
  • 1 beger kesam
  • 4 ss sylteagurk
  • 1 ss sitron
  • 2 ss sterk sennep
  • 0,5 ts sukker
  • 1/2 ts salt

Veibeskrivelse

Annonse
  1. Del squashen i to har skrap ut frøene
  2. Del alle grønnsakene i biter
  3. Hell kokende vann over det frosne ertene og hell vannet rett av igjen
  4. Rør sammen dressingen
  5. Bland alt

Lavkarbo "potetsalat"

Enklere blir det ikke!

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.