Kyllingsalat med MAT i.

10. april 2013 | Middag

Finnes det noe kjedligere å få servert enn kinakål, boksmais, paprika, agurk, grillkylling og thousan island… Sikkert, men ikke mye!

Hemmeligheten bak en perfekt kyllingsalat ligger i….. kyllingen:) og hemmeligheten til et saftig kyllingbryst er stekepose!

Jepp, akkurat som bestemor. Legg kyllingbrystene flatt i posen, strø på valgfritt krydder, klem luften ut av posen og lukk.

200 grader i 30 min.
Så er det bare å finne frem det du ønsker av godsaker!

Jeg brukte:
Fullkornspasta
Soltørkede tomater
Cherry tomater
Avokado
Fetaost
Oliven
Sukkererter
Ruccula salat
Bacon
Grønnpesto

Kok opp pastaen mens kyllingen står i ovnen. Avkjøl under kaldt vann og bland i noen gode spise skjeer med pesto.
Stek bacon og la det ligge litt på litt tørkepapir så de blir gode og sprø.
Kutt opp alle ingredisenene og miks i en bolle.

Tata:)

Håper det smaker:)


10. april 2013 | Middag

Kommentarer (2)

  1. Alice: Det funker kjempebra! Kyllingen blir så saftig at du kan spise den med skje 😉

Comments are closed.