Kurshelg; Catslide.

Mens løpeglade stormet rundt på Oslo Maraton og fitnessnorge inntok Fredrikstad har jeg tilbragt lørdagen i Oslo. Nærmere bestemt på kurs.

Sertifisert Catslideinstruktør ble jeg for fire år siden, og har siden da brukt det både som instruktør og personlig trener.

Catslide er effektiv, funksjonell og intensiv styrketrening med matter som hjelpemiddel. Du utfordrer både kondisjon og styrke, aller mest fokus på core.

Treningsformen har fått masse mediaomtale de siste årene, blant annet er det hemmeligheten bak Tone Damli’s snasne bakpart.

Dagen i dag handlet om hvordan man kan bruke Catslide rettet mot spesefikke grupper. Barn, idrettslag, skole, personlig trening, rehab og idrettsspesefikk trening!

Utrolig spennende og inspirerende! Og ikke minst givende å få kaste ball med andre personlige trenere.

Annonse

Ingen mann er en øy, osv.

At jeg liker treningformen er det liten tvil om, men når man får trening som passer for alle og kan brukes på så mange forskjellige arenaer ser jeg ingen grunn til å ikke skryte.

Som en person som trener er dette morsom og effektiv trening som gir gode resultater.

Som personlig trener ser jeg et verktøy jeg kan bruke for å trene den vanlige mann i gata, de som vil ned i vekt, barn og unge, idrettsutdøvere med spesefikke behov og eldre. Og det er moro!

– Desiree


2 kommentarer

  1. Fotografietmitt

    Har bladd litt nedover bloggen din, og gleder meg til å følge den videre! Selv prøvde jeg slike matter for første gang under treningsøkten idag, og må si jeg likte det godt. Kjenner jeg er stiv i kroppen allerede, og det er definitiv noe jeg kommer til å bruke videre!

  2. Fotografietmitt: så hyggelig 🙂 ja, det er trening som kjennes 🙂

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*