Kremet pasta (uten pasta) med krepsehaler og chilli.

20. januar 2015 | Middag


Follow my blog with Bloglovin

 

Dette er FastSlowFood på sitt kjappeste! Etter denne retten kan du aldri arrgumentere at sunn mat tar lang tid å lage. Her har du middag på 10 minutter.

Til en person trenger du:

 

1 liten squash

1 sjallottløk

2 ss ekstra lett rømme

1/4 chilli uten frø

4-5 ss krepsehaler (jeg kjøpte i lake)

Først lager du spagetti ved å strimle squashen. Jeg har brukt et julienejern, du kan bruke de tykkeste hullene på et rivjern.

Strø over litt salt så vannet trekker ut, sett til siden.

Hakk opp løk og chilli, og stek i litt olje til løken blir gylden og myk. Skru platen ned på lav varme.

 

Nå må du jobbe fort:

 

Hell over rømmen og rør så du får en saus.

Press vannet ut av squashen og vend den i sausen.

Tilsett krepsehalene og vend en gang til.

 

Server.

 

Fremgangsmåten for pasta og saus kan brukes til å lage en rekke pastaretter!

 

Bytt ut krepsehaler med biter av røkelaks.

Krydre med karri og tilsett kylling.

Gi sausen en runde parmesan og tilsett kokt skinke.

 

Uansett så har du en lavkarbo, fettfattig og smakfull middag på 10 minutter.

 

– Desiree


20. januar 2015 | Middag

Kommentarer (4)

  1. Gleder meg til å teste ut denne retten. Er igrunn ingen squash fan, men det sa jeg om cottage cheese også (noe som jeg ikke klarer meg uten idag) 🙂 Du er en mester på å gjøre hverdagen enklere, sunnere og gladere! 🙂

  2. Dette her smakte HELT himmelsk, går rett i den faste kokeboken! 🙂 Jeg kjøpte 1 porsjon kreps på Rema som nå koster 20 kr og la til et fedd hvitløk og litt fersk finrevet ingefær i sausen. Toppet den ferdige retten med saften av 1 stk lime! Tusen takk for utrolig gode oppskrifter og daglig inspirsjon, hadde aldri trodd at en «diett» kunne være så enkel og motiverende å holde 🙂

Comments are closed.