KJØTTBOLLER | med bønnefrittes og aioli

6. mai 2018 | Middag

/reklame for Fitfocuse – matkasse/

 

Her i huset går det ei kule varmt nå om dagene, men heldigvis har vi hele tiden vært forberedt på det og hatt noen lure løsninger klare til når lillegutt kom.

En av de lure løsningene mine er dissekjøttbollene. Jeg lager alltid opp dobbel eller tredobbel porsjon av disse og putter resten i frysa!

Størrelsen gjør at de er enkle å tine opp, de kan brukes til både middagsretter, tapas og matbokser, og hele familien elsker dem! 

TIL 4 PERSONER TRENGER DU:

Ingredienser

  • 1 pakke bladpersille
  • 1/2 stk kinesisk hvitløk
  • 500 g karbonadedeig
  • 2 pakke aspargesbønner
  • 1 beger aioli
  • 1 stk egg
  • salt
  • pepper
  • olje

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 grader.

  2. Finhakk persillen og hvitløken. Bland sammen hvitløken, persillen, 1 egg, karbonadedeigen og litt salt og pepper, og kna det hele sammen til en deig. Form små kjøttboller av deigen.

  3. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek kjøttbollene til de får en jevn stekeskorpe.

  4. Fordel kjøttbollene og aspargesbønnene utover et stekbrett. Vend aspargesbønnene inn i litt olje, salt og pepper, og stek brettet i ovnen i 15-20 minutter, til bønnene har fått litt farge.

  5. Server retten med aiolien.

Det skal være lett å spise sunt.

Akkurat denne retten er hentet fra matkassen min i samarbeid med Adams – matkasse,  Fitfocuse – matkasse. 

 

Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Desiree

6. mai 2018 | Middag