Indrefilet av svin med jordbærsalat.

Vi har vel alle en middagsrett eller to oppi ermet. Den som aldri slår feil, og som de med letthet kan imponere med ved passende anledninger.
Mitt lille ess i ermet er indrefilet av svin.

Hemmeligheten ligger i marinaden.
Utover den så lager denne retten seg selv.
En god marinade burde innholde komponenter som er både salt, søtt, surt og sterkt.
Min favoritt til svin og kylling består av
1/2 dl soyasaus
1/2 dl olivenolje
2 ss honning
Saften av en lime
1 god teskje hot chillipulver

Kjøtt kan vel ikke marinere for lenge, men minst to timer i kjøleskapet trenger den, minst.

Etter dette er det latterlig enkelt å servere en mør, smakfull og perfekt rosa indrefilet.
Brun først kjøttet på alle kanter i en stekepanne, før du setter den inn i ovnen på 175 grader i 20 minutter.

Mens den godgjør seg der kan du ordne tilbehør.
Sommertid betyr sommermat. Og hva er vel mer sommerlig enn jordbær og asparges?
Aspargesen smaker best når den får et liiiiite dypp i fosskokende i salt vann. Vi snakker maks 1,5 min.
Resten av salaten besto av avokado, rødløk og jordbær.

Annonse

Etter 20 minutter tar du kjøttet ut av ovnen. La det gjerne hvile i 10 minutter før du skjærer det opp.

Her servert med litt hjertesalat med salt og pepper på.
Enkelt, sunt og veldig, veldig godt.

Fortsatt god langhelg.

– Desiree


#oppskrift


#lchf


#lavkarbo


#sunkost


#kosthold


#ernæring


#sommermat


One Comment

  1. Renate Krokstad

    Det så godt ut!Har laget sminkevideo, hadde vært kult om du hadde kommentert om du likte den 🙂

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*