I år skal jeg gi bort minner


/skrevet i samarbeid med Fotoknudsen/

 

For vært år som går synes jeg det blir vanskeligere og vanskeligere å kjøpe julegaver. Kanskje spesielt til de som står en nærmest. Samboer, foreldre , besteforeldre. Gleden ved å gi en julegave ligger jo i å kunne gi noe som virkelig trengs, eller som man vet blir satt pris på. Ikke bare «bytte penger».

Jeg glemmer ennå ikke den julen pappa tok til tårene fordi jeg hadde gitt ham en dokumentar DVD om bandet Queens. Ikke fordi den var dyr, eller fordi den inneholdt noe han ikke visste om fra før av, men fordi jeg husket at han elsket bandet og historien som fulgte med.

I år skal jeg gi bort minner. Samlet sammen året igjennom. Fanget på både kamera, med mobil, til og med via Snapchat. 

 

Vi dokumenterer livene våre som aldri før, men ofte blir det med en post på sosiale medier, eller liggendes som en fil på pcén. Så i år har jeg faktisk satt meg ned, med en god kopp te og litt julemusikk i bakgrunnen. Gått igjennom året vårt og laget tre minnebøker. 

 

En skal pappa få. Han bor dessverre langt unna, og vi sees alt for sjeldent. Han har fått små innblikk i livet til jentene hans i Norge, bilder av han og Vilde fra besøk hos ham i Danmark, hennes første håndballkamp, hennes eventyr på sommerferie, våre små sprell.

 

Den andre boken går til mamma eller mimmi som Vilde sier. Og den siste skal vi faktisk beholde selv. Her har jeg samlet minner fra alle turene jeg og Daniel har vært på i år, spesielle øyeblikk for denne nye familien og så klart Frøya. 

 

Jeg har designet bøkene via Fotoknudsen.no 

Annonse

Det er veldig enkelt, og du har uendelig mange valgmuligheter både i design og utforming.

 

Jeg gikk for boka som kan legges helt flatt og papir med litt glans i. Tanken er at sidene kan stå oppreist, som et bilde man kan bytte ut nå og da. Jeg liker å være kreativ, og brukte alt jeg kunne finne av bilder fra både kamera, mobil, snapchat og ja – Facebook. Noen sider fikk være helt sort hvitt, andre holdt jeg meg til et tema og på noen sider satte jeg bare sammen tilfeldige snaps som jeg syntes fortjente en plass. Jeg liker at ting er litt spontant og rett fra hjerte.

 

Innimellom bildene plasserte jeg litt tekst, små strofer fra dikt og lignende. Med andre ord satser jeg på at det blir noen tårer i øyekroken til far i år også.

 

Akkurat nå er det ekstra hyggelige førjulspriser hos


fotoknudsen

.


 Du får 25% på hele nettbutikken og kan lage din egen fotobok til ekstra hyggelige priser.

Inne på Instragram kontoen min kan du også vinne gavekort fra fotoknudsen til en verdi 1500,- . Gå inn å ta en liten titt.

 


Stort førjuls smil


Desiree

 

 

 


One Comment

  1. rebekka heggen <3

    kjempefin blogg du har 🙂 kommentere tilbake?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*