Hjemmelaget «smash»; søtt og sunt

14. januar 2016 | Godis og kaker

Her har dere altså resultatet av dagens Snap kjøkken. Hele prosessen kan du altså se på livestoryen min på Snapchat. Navnet er Fitfocuse.

 

Resultatet minner meg skikkelig om Smash sjokolade. Søtt, salt og crunchy!

Kjempe enkelt og kjempe godt. Det er nesten vanskelig å tro at dette er sunn(ere) godis.

 

Du trenger:

 

3 riskaker

2 håndfuller mandler

2 håndfuller kokosmasse

200 gram mørk sjokolade

Maldonsalt

 

 

 

Slik gjør du:

 

Smel sjokoladen over et vannbad

Hakk riskaker og mandler.

Miks så dette sammen med kokosmassen.

 

Hell over sjokoladen og bland godt.

Spre blandingen over et stykke bakepapir og strø over salt.

 

Oppbevares i kjøleskapet.

 

 

 

 

Vet at flere venter spent på pitabrødene jeg lagde i går.

Lover å få disse ut på bloggen i løpet av kvelden.

 

 

Stort Smil

Desiree


14. januar 2016 | Godis og kaker

Kommentarer (20)

  1. Hei.Dette så godt ut! Hvordan sjokolade bruker du?? Vanlig kokesjokolade eller sukkerfri mørk sjokolade??

  2. Oo! dette skal prøves i hvertfall :-Dså ikke så vanskelig ut på oppskriften, og de så jo supergode ut i tillegg ;3

  3. Det så kjempe godt ☺Jeg liker Ikke kokos. Går det ann å bytte det i noe annet?Digger blogger din ☺Forsett me go arbeid ☺

  4. Dette må prøves! Så helt himmelsk ut. Etter at jeg kuttet ut sukker og mel for noen år siden, har jeg knapt smakt på smash, fordi jeg vet at det kan tilte hele lasset, nettopp fordi det er så vanskelig å ta bare en. Haha. Elsker å få slike sunnere alternativ! Det er jo ofte til og med bedre, siden man slipper å ligge å vri seg i kvalme etterpå 😛 Ønsker deg en fin helg!

  5. Til deg over: jeg kvernet «vanlig» salt over, gikk fint!Og i forhold til det med kokos; er ikke så glad i det jeg heller men syns ikke disse smakte kokos. De var VELDIG gode. Tok med på jobb og måtte gi oppskriften til flere. STOR suksess!

  6. kan jeg skippe mandler, evt erstette det med noe annet? har en samboer som ikke tåler nøtter og mandler =)

Comments are closed.