GRATINERT PØLSEFORM | sunn og barnevennlig

I dag er barna i fokus på Fitfocuse. Etter deres ønske går jeg live på FB og Instagram kl.11:00 og skal snakke om barn, kresne barn og kosthold. Med meg har jeg to eksperter på område. To damer som jeg virkelig beundrer – Stine og Veronika fra www.barnebrabarnemat.no.

Jeg gleder meg veldig! Og jeg kan avsløre at det skal lages noe sunt, søtt og barnevennlig under sendingen! 

Siden det er litt barnas dag her på bloggen i dag tenkte jeg å legge ut denne oppskriften som jeg har laget til FIT PÅ 30 DAGER, nettopp med barna i tankene. En deilig pølseform, med poteter, brokkoli og mild senneps saus.

Til 4 personer:

Ingredienser

Annonse
  • 1 brokkoli
  • 200 gram små poteter – kokt
  • 600 gram kjøttpølser med minst 80% kjøtt
  • 2 dl lett matfløte
  • 1 ss sterk sennep
  • 2 never revet ost
  • Salt og pepper

Veibeskrivelse

  1.  Skjær opp brokkoli og hell kokende vann over. La det stå i 5 minutter.
  2. Hell vannet av og kom brokkoli, skivet pølse og poteter i en ildfast form.
  3. Pisk sammen fløte, sennep, salt og pepper. Hell over.
  4. Dryss på ost og stek på 225 grader over/undervarme i 15 minutter.

Alt i en form! Enkelt og greit!

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

2 kommentarer

  1. HVor kjøper du pølsene?
    Finner ikke på Coop extra her vi bor

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*