Frokostboller uten hevning.

2. januar 2015 | Frokost

Første nyttårsdag var hele familien enige om at

var det nok. Egentlig føltes det som om jeg aldri ville bli sulten igjen, men etterhvert som formiddagen skred frem ble det jo plass til mat allikevel, men nå skulle det være ordentlig mat.




Til 8 stk:


9 dl lettkokte havregryn.


7 egg


1 revet eple


1 god neve hakkede valnøtter


1 ts kanel


1 ts revet muskatnøtt


1/2 dl skummet melk


1 ts bakepulver



Alle ingrediensene blandes i en bolle, la det gjerne svelle litt.

Bruk en stor spiseskje for å legge bollene på et stekebrett.

Stekes på 200 grader i ca.15 minutter.

Disse blir litt søte så passer best til litt syltetæy, ost eller cottage cheese.

– Desiree




2. januar 2015 | Frokost

Kommentarer (25)

  1. Helga-marie: jeg vil si en, sammen med proteinrikt pålegg og 2 dl magert meieriprodukt 🙂

  2. Helga-Marie: må ikke ha melk nei 🙂 De er kjempe enkle å variere 🙂 kan brukes til alt! 🙂

  3. Hei!Er disse gode til å bruke sammen med salat til lunsj?Går de under lavkarbo?på forhånd, tusen takk for svar!

  4. blir mange spørsmål av meg 😉 men går det an å droppe bakepulver eller noe som kan erstatte?

Comments are closed.