Frokost vafler av kun 3 ingredienser; sukker og glutenfri

Disse pannekakene er nok et godt eksempel på at det er mange penger å spare ved å være kreativ med maten og tenke utenfor boksen.

Skal man ut og investere i spesial produkter til å bake sunne saker må man gjerne opp i et par tre hundre kroner. Da har man også gode, drøye produkter som tar lenge tid å bruke opp en sukker og hvetemel, men noen ganger har man bare ikke de pengene, og andre ganger ønsker man bare at det skal være enkelt!

Så disse pannekakene er laget av melk, egg og den lyse kakemiksen fra funksjonell mat. Kakemiksen inneholder mandelmel, sukrin, fiberhusk og erteprotein. Alt sammen ting du kan gå å kjøpe på butikken, eller du kan gjøre som meg å velge litt enklere og litt billigere!

Vafler fri for sukker og gluten

Jeg har stekt mine i et belgisk vaffeljern, men du kan så klart bruke et helt vanlig ett.

Til 4 plater trenger du:

Ingredienser

  • 3 dl lys kake miks
  • 3 dl melk
  • 1 egg

Tilsett gjerne litt kardemomme om du liker det i vaflene dine.

Annonse

Visp sammen ingrediensene, la røren svelle i 10 minutter og stek som vanlig

Vafler fri for sukker og gluten

Kakemiksen finner du i større butikker som Meny og Ica, jeg finner dem ofte på mindre butikker også og så klart helsekost. Miksen kan også brukes til å lage cookies – bare se HER.

Dette ble virkelig de bedre vaflene jeg har lagd. Blir nesten fristet til å understreke #ikkereklame 😉

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

One Comment

  1. Spør av ren nysgjerrighet: blir det billigere med kakemiksen? Eller vil det lønne seg å kjøpe inn ingrediensene selv – på lang sikt? Enklere er det jo helt klart, men at det også er billigere totaltsett høres for godt ut til å være sant 😉

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*