FLATERE MAGE PÅ 2 UKER | kostplan og oppskrifter

reklame : SPIS MAGEN FLAT BOK

Undersøkelser viser at magen er den kroppsdelen norske kvinner liker minst ved seg selv, og mine fjorten år som personlig trener og kostholdsveileder kan absolutt bekrefte dette! Så godt som alle kunder jeg har hatt opp igjennom årene har enten hatt et ønske om å gå ned i vekt rundt magen, styrke magemusklene eller få orden på en vond og oppblåst mage!

SPIS MAGEN FLAT programmet tar for seg alle disse punktene.

Og i dag hadde jeg tenkt at jeg skulle dele en dagsmeny fra programmet.

Annonse

Du skal ha 2-4 mellom måltider per dag.

Hele programmet komplett med kostplan, oppskrifter, treningsprogrammer og mine beste råd kan du bestille HER

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.