Favoritt snacken akkurat nå + 9 andre lavkalori søtsaker

Så jeg er fremdeles på paleo uka mi. Det vil si intet sukker, meieriprodukter, korn eller stivelse. Resultatet skal jeg dele med dere på lørdag, men i dag hadde jeg tenkt å dele noen sunne snacks og søtsaker som en enkelt å slenge sammen sånn en torsdag ettermiddag, min favoritt akkurat nå og noen lure løsninger fra butikken.

Min favoritt akkurat nå er dadler vendt i lakrisrotpulver! Enklere blir det bare ikke. Fjern stenen fra dadlen og rull den i pulveret. Lakrisrotpulver er 100% naturlig og inneholder kun……lakrisrot 😉 Du finner det ofte på butikken, helsekostbutikken og på nett.

Noen flere favoritter:

Kalorifri sjokoladekrem

Proteinrik snack for deg som liker det salte

7 snacks du kan kjøpe på butikken – til under 150 kalorier

Annonse

Må samtidig huske å skryte litt av mitt første intervju i bladet Shape Up. Trodde nesten jeg var litt for gammel for deres målgruppe. Så tar det som et stort komplement på så mange måter. Veldig stas!

Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.