Dobbelt opp med dessert.

7. mars 2014 | Uncategorized

Denne uka har det faktisk blitt dessert til middag to dager på rad.
Skrekk og gru!
Strengt talt burde det vel aldri skje, og for å være helt ærlig har jeg ingen andre undskyldninger enn at begge to var sukkerfri, fettfri og fulle av proteiner.

Dagens var rett og slett Proteinpannekaker, laget av Proteinfabrikken sin ferdigmiks.

Det er første gang jeg prøver denne, og den skal aldri forlate skapet mitt igjen!

Servert med gresk yoghurt og rørte jordbær <3

Gårsdagens var en nydelig brownie. Bakt uten mel, nøttemel, meieriprodukter, sukker eller smør!

Hva er den lagd av da?!?

Hold deg fast…. Hvite bønner!

300g hvite bønner på boks
1 dl sukrin gold
1 dl kakao
10 dråper stevia med sjokoladesmak
2 egg
1 ts bakepulver
2 ss kokosolje

Alt blandes og helles i en passende form.
180 grader i ca.20 min. Avhengig av hvor tykk kaken er.

Jeg serverte den med litt pisket kokoskrem.

Dette var kanskje den beste «sunne» sjokoladekaken jeg har smakt <3

Anbefales.

– Desiree


7. mars 2014 | Uncategorized

Kommentarer (2)

  1. Skal testes 🙂 de pannekaker er bare super gode. Alle mine barn elsker de og me too 😉

Comments are closed.