Coockiemonster.

Det er bare å bli vant til å se disse her på bloggen. Byens Life butikk har nemlig begynt å ta inn Questbarer. Mange forskjellige questbars!

Jeg holdt på å gå amok da jeg oppdaget det i går, men klarte å begrense meg til fire, nei fem slag. Sukkerfri,fettfattige, glutenfri, stappfulle av proteiner og absolutt fantastiske på smak!

Jeg synes fremdeles at de fleste smaker best bakt i ovnen.

Her ser du smaken coockie dough, delt i tre biter og bakt på 180 grader i 7 minutter.

Annonse

Nå skal jeg spise varme coockies med kald melk hver eneste kveld til jeg blir lei.
Hehe.

– Desiree


5 kommentarer

  1. Lene Hansen

    Har ikke prøvd å bake dem i ovnen men det skal jeg i dag! Ser nydelig ut!Et tips er å bestille fra http://www.fitnesslife.noJeg trur de har best pris i Norge i hvert fall å rask leveranse.Liker dine oppskrifter!Ha en fin dag

  2. Desiree

    Lene Hansen: Åh, takk for tipset. Det skal jeg sjekke, de er jo litt stive på pris 😉 Ha en nydelig dag 🙂

  3. Life på Sjøsiden? 😀 Har lenge vurdert å bestille, men har ikke turt ettersom frakt og toll er så usikkert med Iherb, og selv om Gymgrossisten og PF tar de inn, så er det jo frakttillegg der også. Handler helst over 500 hver gang. Det blir mye om man ikke liker barene… Er best å smake en og en for å se om man liker dem! Vel. Jeg liker for så vidt alle typer (bare de er uten nøtter – allergi) 🙂

  4. Madelen: Life på sjøsiden ja 🙂 Noen inneholder mandler, men du reagerer kanskje ikke på det 🙂

  5. Takk for svar! Både marsipan og mandelmel bruker å gå greit, så jeg tror ikke det er noe problem 😉 Det finner jeg uansett fort ut!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*