Blomkålris.

Det høres kanskje ikke så godt ut, men tro meg, det er verdt et forsøk!

Her i huset spises det av både store og små matglade, uten innvendinger.

 

En flott måte å få i barna litt ekstra grønt, og mor og far litt mindre kalorier og karbohydrater.

Fremgangsmåten er sørgli enkel.

Du rasper rett og slett blomkålhode på et rivjern og steker det med ønsket krydder i en tørr panne.

Annonse

 

Her som tilbehør til laks, sammen med karrisaus og salat.

 

– Desiree


4 kommentarer

  1. Cecilia Catharina

    Så utrolig godt det ser ut! 😀

  2. Cecilia Catharina: Takk 🙂 det er veldig godt 🙂

  3. hei 🙂 har du oppskrift på karrisaus?

  4. trine: Sorry…

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*