Bizzy bie.Skal ikke påstå at jeg spratt opp av sengen da vekkeklokken ringte klokken 04:45 i dag morres. Kan man i det hele tatt regne det som morgen?

Altså ikke spratt, men heller rullet ut av sengen, inn i klærne mine og ut døren. 60 minutter senere satt jeg da på spinningsykkelen og lurte nesten litt på hvordan jeg hadde kommet dit!? Våknet heldigvis nok i løpet av oppvarmingen til at de andre morgenfuglene fikk kjørt seg litt. X anntall kopper kaffe, en dusj og litt frokost senere var jeg endelig menneske. Akkuart tidsnok til time nummer to for dagen.

Dette er et godt bilde på hvordan denne uken kommer til å bli. Letter hektisk! Jobb, overtid, vikartimer, møter, kurs, Oslo tur, trening, sosialt samvær- også har jeg jo blitt blogger! Jeg må jo blogge også! Må innrømme at jeg klør meg litt i hode akkurat nå, men energien er bra den. Jeg gleder meg! Til hele uka, og til helgen. Da jeg kan se meg tilbake og si I DID IT! 

Men fremdeles så er jeg i «jeg gjør» det. Og det jeg gjør akkurat nå er at jeg sitter på jobb og lader opp til neste stadie av dagen; kontorarbeid. OG innøvning av nye programmer.

Dagens batteri:

Bilde 1 og 4:

N.A. Nyhet i matbutikken.  Tørkede fruktbiter uten tilsatt sukker, søtningsmidler, konserveringsmidler eller fagestoffer. Dom: smaker som det høres ut;))

Annonse

Bilde 2:

Cottage cheese, vanilje kesam og bringebær. Dom: MOMS!

Bilde 3:

 Sukkerfritt sjokoladepålegg, nytes i dette sekund på speltlomper med kaffe til. Dom: DOBBEL MOMS!

STAY CALM! It’s just monday!


6 kommentarer

 1. Elise kommenterer tilbake

  Du er flink!

 2. hei! fin blogg !Ta gjerne en titt innom min ! 🙂

 3. Desiree

  sarap: Takk 🙂 Har langt igjen en liten hilsen!

 4. Desiree

  Elise kommenterer tilbake: Tusen takk 🙂

 5. Digger bloggen din^^

 6. Desiree

  sarah: Takk søte Sarah! 🙂

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.