Biffsalat.

23. mai 2014 | Uncategorized

Titter bare innom for å dele et lite alternativ til biffmiddagen og samtidig ønske god helg.

Kok grønn asparges noen minutter i saltet vann.

Kutt opp cherryromater, rødløk og avokado.

Stek biffstrimlene og miks alt sammen.

Toppes gjerne med litt fetaost.

Proteinrikt, lite karbohydrater og litt sunt fett på siden.
Moms!

I morgen håper jeg på å få luftet racer’n.
Hva er dine planer for helgen?

– Desiree


23. mai 2014 | Uncategorized

Kommentarer (6)

  1. Nam! Det hørtes godt ut 🙂 Planen for helgen er å sove lenge! Hehe 🙂

  2. Har du kjøpt dressingen eller laget? Av evt hva?Er det «lov» til å generelt bruke olivenolje i de forskjellige rettene?

  3. Sigrid: mager kesam, hvitløk, basilikum og salt. Men bare å kjøpe en fettfattig en 🙂

Comments are closed.