BEDRE ENN PLANKE | mageøvelsen du burde teste

/reklame: omtale av egen app/

Denne uken startet flere nye deltagere opp programmene sine i appen min. Jeg får ofte spørsmål om hva som er fordelen med å bruke appen på mine gratisprogrammer. Fordelen er først og fremst disse:

  1. Du får all informasjon samlet på ett sted
  2. All aktivitet og trening blir automatisk registrert i din treningsdagbok, slik at hvis du trenger punkt 3 så kan jeg enkelt veilede deg.
  3. Treningene kan tilpasses deg, og jeg har full oversikt over din innsats og fremgang slik at du kan få råd og veiledning tilpasset deg.
  4. Video til alle treninger og øvelser
  5. Direkte kommunikasjon med meg.

En øvelse som mange sliter med og derfor trenger å få byttet ut i sine programmer er planke eller variasjoner av planke. Grunnene er mange, men typisk kommer det av vonde skuldre, stiv nakke eller svak korsrygg.

Heldigvis finnes det gode alternativer. Og et av alternativene er en skikkelig favoritt fra min tid som pilates instruktør! Med andre ord måtte jeg dykke ganske dypt ned i youtube arkivet mitt for å finne en film av øvelsen!

Synes du det ser lett ut?

Annonse

Vel, da vil jeg utfordre deg til å prøve!

Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*