Barnas grove kyllingpai.

14. juni 2014 | Barnemat

Pai er helt genialt! I det øyeblikket du bytter ut butterdeigen og fløten har du alle muligheter til å lage en sunn middag eller lunsjrett med hva du enn har i kjøleskapet.

Det jeg hadde i kjøleskapet i dag var veldig barnevennlig, derfor navnet, men ikke la min oppskrift sette begrensninger for deg. Bruk fantasien!

Til bunn trenger du:
6 dl fibramel
4 ss olje
2 dl vann
2 klyper salt
Evt litt ekstra krydder hvis du ønsker.

Bland alle ingrediensene.
Kjevl ut bunnen og bre den over en smurt form.
Prikk bunnen

Og stek på 200 grader i 15 minutter.

Stek det kjøttet du ønsker å bruke som fyll.
I dag ble det 400g kyllingbryst og litt bacon.
Legg dette på den halvstekte bunnen.

Ønsker du grønnsaker legger du disse rå over kjøttet.
Jeg tok det jeg hadde i frysa; erter, gulrøtter og mais.

Basen lages av 4 egg og en boks cottage cheese. Visp godt og hell over.

Jeg toppet min med utsett bacon og fersk mozzarella.

Ferdigstekes på 200 grader i nye 30 minutter.

Denne fikk være med som lunsj på stranda i dag.
Passer også ypperlig som sommermiddag sammen med en grønn salat.

– Desiree


#oppskrift


#barnemat


#familiemat


#kosthold


#sunkost


#pai


#middag


14. juni 2014 | Barnemat

Kommentarer (15)

  1. Karianne: Takk 🙂 Det er så hyggelig å høre!Det smaker ikke CC, og konsistensen forsvinner 😉 Jeg har ikke prøvd med noe annet, men går sikkert ann å bruke mager kesam 🙂

  2. super duper blogg, flotte oppskrifter og inspirasjon til en sunnere kvardag.. barna har eg alltid passet på mtp kostholdet, men har desverre tilatt meg selv til å skeie ut alt for mange ganger.. idiotisk sa du? i know.. NO er da slutt !!!

  3. Er absolutt ingen baker, så derfor må jeg spørre. Kjøpte havremel til en av oppskriftene som har vært i fitpå30. Kan jeg bruke dette istede for fibramel. Og hva er egentlig forskjellen?

  4. Jeg har aldri likt pai før, men denne her var supergod!! Måtte ta med noen stykker hjem til foreldrene mine, og hjem til søstera mi. Tvang alle til å smake, og den falt i smak hos alle! Gleder meg allerede til å lage denne igjen 😀

Comments are closed.