Bananbrød med chiafrø og rips.

Woopsi, jeg glemte nesten å dele denne med dere! Flere varianter av bananbrød finner dere i arkivet.

Ripsene kan enkelt og greit sløyfes, men de gir en morsom smaksopplevelse! Det søte mot det syrlige. Kan tenke med at bringebær ville gi den samme svjungen i munn.

Du trenger

To bananer
2 egg
2 ss chia frø

Mos dette med en stavmikser og sett i kjøleskapet i 14 minutter slik at blandingen sveller.

Annonse

Tilsett 2,5 dl ønsket mel (fibramel, kokosmel eller mandelmel)
, 1/5 dl væske (vann, melk eller kokosmelk) og et par never rips.

Stekes på 180 grader i 30 minutter.

Oppbevares i kjøleskapet.
Perfekt til frokost og kveldskos.

– Desiree


#oppskrift


#bananbrød


#chiafrø


#supermat


#superfood


#naturligmat


#barnemat


4 kommentarer

  1. Det ser godt ut og virke ganske lett å lage (:

  2. Desiree

    thefashionablemom: Super enkel. Ligger en annen oppskrift i arkivet uten chiafrøene 🙂

  3. En femtedels deciliter væske? Eller skulle det stå 1, 5 dl?

  4. linda: oi, det er lenge siden jeg bakte denne. Hvis det er chia frøene som skal svelles så er det nok bare en slatt med vann 🙂

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*