Er jeg årets Trenings og helseblogg?

Jeg må få starte dette innlegget med å takke dere for å nominere meg til årets Trenings og helseblogg i Vixen Blogawards.

Når man lever av å blogge er det mange ting man skal være god på og mange forbindelser som skal «pleies». Samarbeidspartnere, annonsører, agenter og mediefolk, men man må aldri glemmer de aller aller viktigste – dere. Og at dere synes jeg er verdt denne prisen betyr mye mer for meg enn hva en fagjury til slutt avgjør. Så igjen tusen, tusen takk.

Jeg er nå blant ni andre semifinalister. Ønsker du å se meg videre i finalen trenger jeg fremdeles din stemme. Avstemningen finner du inne på vixen.no. Hvis jeg har forstått reglene riktig kan man stemme flere ganger, men kun to ganger i døgnet, og frem til og nyttårsaften.

Annonse

Stort Smil

Desiree

.

One Comment

  1. Jeg har stemt på deg;)

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.